Prodej stavebního pozemku 591 m2, Libice nad Cidlinou, okr. Nymburk

Cena: 3 990 000 Kč
Informace k ceně: včetně provize, včetně právního servisu
Financování:na hypotéku za 17 185 Kč měsíčně
Druh: stavební - bydlení
Typ: prodej
Okres: Nymburk
Lokalita: Libice nad Cidlinou
Ulice: Hellichova
Aktualizace: 16.05.2024 13:26
Číslo zakázky: 12033023
Výměra pozemku: 591 m2
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Dovoluji si Vám nabídnout ke koupi stavební pozemek o výměře 591 m2, který se nachází v zástavbě rodinných domů v ulici Hellichova, Libice nad Cidlinou, okres Nymburk. Obec Libice nad Cidlinou je v blízké vzdálenosti od lázeňského města Poděbrady (cca 5 km). Příjezd k pozemku je zajištěn z veřejné komunikace (zámková dlažba) včetně vybudovaného veřejného osvětlení. Okolí je upravené, čisté, klidné a vhodné pro rodiny s dětmi. Na hranici pozemku se nachází elektrická, vodovodní a kanalizační přípojka. Pozemek je rovinatý a částečně oplocen, lze na něm postavit až třípodlažní rodinný dům včetně podkroví.

V obci je následující vybavenost, tj. ZŠ (9-ti letá), MŠ, obchod, řeznictví, obecní úřad, kulturní dům, pošta, restaurace, dětské a fotbalové hřiště, jezero atd. Obec pořádá či organizuje zábavu pro dospělé i děti, a to například čarodějnice, plesy, vinobraní, masopust, posvícení apod. Výborná dopravní dostupnost - autobusové zastávky, vlaková stanice a v blízkosti dálnice D11. Cesta do Prahy automobilem na Černý Most trvá cca 30 minut. Libice nad Cidlinou spadají pod nedaleké město Poděbrady, kde je veškerá občanská vybavenost.

V případě zájmu o prohlídku či o více informací mne prosím kontaktujte.
Realitní makléř:

Kristýna Bohuslavová
tel: 420739353732

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 536 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop