Víceúčelová stavba 243 m2, pozemek 1874 m2, Libice nad Cidlinou

Cena: 7 800 000 Kč
Informace k ceně: včetně provize, včetně právního servisu
Financování:na hypotéku za 33 594 Kč měsíčně
Druh: rodinný dům
Typ: prodej
Okres: Nymburk
Lokalita: Libice nad Cidlinou
Ulice: Husova 32
PENB: G
Aktualizace: 09.05.2024 08:23
Číslo zakázky: 12042014
Stav: dobrý
Zastavěná plocha: 957 m2
Výměra pozemku: 1874 m2
Počet pater: 1
Postaveno z: cihla
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Topení: ano
Parkoviště: ano
Nabízíme Vám ke koupi víceúčelovou stavbu o užitné ploše 243 m2 a celkovou výměrou pozemku 1874 m2 v obci Libice nad Cidlinou nedaleko lázeňského města Poděbrady. Jedná se o bývalou restauraci/ hospodu s obytnou částí a rozlehlou zahradou s bazénem. Nemovitost je vhodná k bydlení spojená s podnikáním, resp. variant je tu mnoho, jak využít tuto nemovitost. Obytná část o dispozici 2+1 je částečně zateplená a má plastová okna. Vytápění krbovými kamny a přímotopy, elektřina v mědi, obecní vodovod a kanalizace. Na pozemku u obytné části se nachází ovocné stromy, betonový bazén, vlastní studna, dřevěná kolna a zděný zahradní domek (dílna) na nářadí apod. Přední část nemovitosti je bývalá restaurace/ hospoda s dvorkem, kde lze parkovat. Poté navazuje obytná část se zahradou, kde je samostatný vstup přes vrátka či vjezd přes vrata. Obytná část tedy nabízí dostatek soukromí.

Obytná část (90 m2):

- zádveří/ předsíň s velkým oknem
- obývací pokoj s jídelnou, krbovými kamny a vstupem na terasu přes francouzské okno
- koupelna s vanou a vstupem na zahradu + technická místnost/ sklad
- samostatné WC
- ložnice

V obci je následující vybavenost, tj. ZŠ (9-ti letá), MŠ, obchod, řeznictví, obecní úřad, kulturní dům, pošta, restaurace, dětské a fotbalové hřiště, jezero atd. Obec pořádá či organizuje zábavu pro dospělé i děti, a to například čarodějnice, plesy, vinobraní, masopust, posvícení apod. Výborná dopravní dostupnost - autobusové zastávky, vlaková stanice a v blízkosti dálnice D11. Cesta do Prahy automobilem na Černý Most trvá cca 30 minut. Libice nad Cidlinou spadají pod nedaleké město Poděbrady, kde je veškerá občanská vybavenost.

V případě zájmu o prohlídku či o více informací mne prosím kontaktujte.
Realitní makléř:

Kristýna Bohuslavová
tel: 420739353732

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 48 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop