Prodej bytu 2+1 80m, Kostomlaty nad Labem, ul. Doubravská

Cena: 3 500 000 Kč
Financování:na hypotéku za 15 074 Kč měsíčně
Druh: byt 2+1
Typ: prodej
Okres: Nymburk
Lokalita: Kostomlaty nad Labem
Ulice: Doubravská
PENB: G
Aktualizace: 19.06.2024 14:05
Číslo zakázky: 2645
Stav: dobrý
Vlastnictví: osobní
Počet pater: 2
Patro: 1
Postaveno z: cihla
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Sklep: ano
Dovolujeme si Vám nabídnout k prodeji krásný byt 2+1 o velikosti 80,88 m v obci Kostomlaty nad Labem, na ulici Doubravská. Byt se nachází v 1. patře dvoupodlažního cihlového bytového domu s vlastní zahradou. Dispozice bytu jsou následující: vstupní chodba s přístupem k samostatné koupelně a toaletě, kuchyň o rozloze 12,6 m, obývací pokoj o rozloze 19,7 m s přístupem do ložnice o rozloze 16,6 m. Byt lze jednoduchou úpravou změnit na dispozici 2+kk. Ve sníženém přízemí je k dispozici prostorný sklep o velikosti 16 m. Dále jsou zde dvě společné prostory (prádelna/sušárna/kolárna) o celkové ploše 36 m (2 x 18 m).

Vybavení bytu zahrnuje betonové podlahy s dlažbou v chodbě, kuchyni, koupelně a na toaletě, originální parkety v perfektním stavu v obývacím pokoji a ložnici. Ohřev vody je zajištěn centrálním bojlerem ve společných prostorách domu, vytápění je elektrické s možností instalace krbových kamen v obývacím pokoji, kde je nerezem vyvložkovaný komín. V celém domě jsou plastová okna a vstupní dveře instalované v roce 2019.

Obec Kostomlaty nad Labem je známá svou inspirací pro román Bohumila Hrabala „Ostře sledované vlaky“. Dům je vzdálen pouhé 3 minuty chůze od nádraží, odkud se dostanete na Masarykovo nádraží v Praze za 50 minut. Obec nabízí veškerou občanskou vybavenost včetně základní školy, školky, pošty, obchodů, restaurací, cukráren, fotbalového hřiště a sportovišť sloužících pro obecní akce.

Pro zájemce můžeme zajistit financování. Těšíme se na Vaši návštěvu a prohlídku bytu! Pokud máte zájem nebo potřebujete další informace, neváhejte nás kontaktovat.
Realitní makléř:

Jan Klepal
tel: 607 034 647

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 74 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop